Psykoterapi i Stenungsund

Det här är en blogg om mitt liv, där jag delar med mig av vad som pågår i min vardag, men också sådant som är lite mer personligt än så. Som vi alla vet så går det upp och ner för alla i livet och jag tycker att det är otroligt viktigt att våga prata om det som är mindre bra. Jag har lärt mig den hårda vägen och vill idag dela med mig av sådana historier och känslor för att få andra att känna sig lite mindre ensamma. Det var för fem år sen nu som jag kom i kontakt med psykoterapi för första gången, och det var via en kompis som hade gått i terapi i något år. Min kompis sa till mig att jag inte förtjänade att må så dåligt som jag gjorde, och att finns det hjälp att få, ska man alltid ta den. Och det hade kompisen givetvis rätt i. Därav sökte jag upp en psykoterapeut som skulle kunna ta sig an mina bekymmer.

Jag fann Gunilla Gustafsson. Gunilla Gustafsson är en psykoterapeut som erbjuder psykoterapi i Stenungsund, Mölndal och andra orter med Göteborg som utgångspunkt. Vem som helst kan vända sig till Gunilla Gustafsson. Med hennes fantastiska hängivenhet har hon hjälp väldigt många människor under årens gång som drabbats av olika sorters av mentalitet motgångar, så som psykisk ohälsa för exempel. För mig var hon definitivt en medhjälpare till att jag idag mår bra och är frisk.