HB Lysekils Mopedservice

Välkomna tillbaka för ett nytt inlägg. Idag är det tisdag och det betyder ett nytt inlägg. Ni vet att det kommer nya inlägg varje tisdag och fredag så jag hoppas att ni har längtat till detta. Jag kommer idag skriva om en mopedverkstad i Munkedal som har lagat min sons moped som blev kvaddad en natt när vi inte var hemma.

Grejen var att vi hade åkt till Göteborg för att gå på Liseberg och sedan sova på hotell. När vi kom hem dagen efter såg vi att min sons moped hade blivit helt sönderkvaddad och vi vet inte vem det kan ha vart. Den var hel när vi åkte hemifrån och nu ser den inte bra ut alls. Den står på samma ställe så det är någon som har tyckt att det är roligt att bara förstöra och det är så tråkigt att se. I alla fall åkte vi dagen efter till en mopedverkstad i Munkedal där vi bor och bad dem fixa den om de hade tid. De hjälpte oss och de undrade såklart vad som hade hänt den, men vi vet ju inte det själva. De sa att det var en av de värsta mopederna de har sett, och det kan jag hålla med om till hundra procent. I alla fall vill jag tacka denna mopedverkstad i Munkedal vid namn Lysekils Mopedservice. Vi kände nästan inte igen mopeden när de var klara med den och det är bara positivt. Det var nog allt för idag, så jag tänker nu avrunda detta inlägg med att säga om ni är sådana personer som förstör andras saker, så tänk om, gör rätt.